De praktijk

Foto van de praktijkruimte
De praktijkruimte. Foto copyright: Frans Eijck Fotografie

In de praktijk maak ik gebruik van verschillende inzichten en behandelingsmogelijkheden uit de diverse natuurlijke geneeswijzen. Aan de hand van uw klacht kijk ik bij het eerste consult wat voor u de meest optimale behandeling is. Ik stel dan een behandelplan samen met u op. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van een klassiek homeopathische behandelingswijze, of een behandeling door middel van bioresonantie. Het kan ook een combinatie van beiden zijn.

Om tot een optimaal resultaat te komen maak ik gebruik van een zogenoemde complementaire benadering, wat wil zeggen dat ik verschillende inzichten toepas. Zo kan ik gebruik maken van orthomoleculaire voedingssupplementen en geef ik voedingsadviezen en adviezen voor een gezondere manier van leven.

Wat belangrijk is om te benadrukken is dat in mijn praktijk de mens centraal staat en niet alleen de klacht waarmee u komt. Natuurlijk wilt u graag van uw klacht af. Daarom is het nodig om verder te kijken. Zo kom ik bij de oorzaak van de klacht en kan herhaling van de klacht voorkomen worden. Het begrijpen waar uw klacht vandaan komt vormt een onmisbare sleutel in de weg naar genezing.Voorbereiding eerste consult

Om een zo compleet mogelijk beeld te vormen, maak ik gebruik van een intake-formulier. Ik verzoek u om dit intake-formulier ingevuld mee te nemen naar uw eerste consult. Daarnaast verzoek ik u om een uitdraai op te vragen van uw medicatieverleden, dit kan bij uw huisarts of apotheek.

U kunt op mijn website meer informatie vinden over de diverse behandelwijzen die gebruikt worden in mijn praktijk. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, dan kunt u natuurlijk bellen of e-mailen.Een kijkje in de praktijk

Om een indruk te krijgen van de behandelruimte

Foto van de praktijkruimte
De praktijkruimte. Foto copyright: Frans Eijck Fotografie


Foto van de behandelstoel
De behandelstoel. Foto copyright: Frans Eijck Fotografie